Ontdek het pijnlijke verleden

boek1

Bedrijfsuitje in Amsterdam gezocht?

Op zoek naar een origineel en leerzaam bedrijfsuitje in Amsterdam? Wil jij de pijnlijke waarheid uit de Middeleeuwen ontdekken? Het Torture Museum in Amsterdam biedt jullie om tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam de mogelijkheid om het pijnlijke verleden van Europa te komen ontdekken. Van de Middeleeuwen tot aan de Franse Revolutie: in elke Europese stad werd er een heel arsenaal aan strafinstrumenten gebruikt om misdaad te bestrijden. Iedereen heeft wel eens gehoord van de galg, onthoofdingen door een beul of van de schandpaal midden op het marktplein. Elk strafinstrument dat tot nog geen twee eeuwen geleden werd gebruikt, heeft een eigen gruwelijke waarheid. Ben jij nieuwsgierig wat voor soort strafinstrumenten er allemaal werden gebruikt in de Middeleeuwen? En wil jij een interessant bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Reserveer dan een groepsrondleiding in het Torture Museum in Amsterdam en kom de internationale tentoonstelling ‘Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen’ bekijken.

Het Torture Museum

Bij het Torture Museum in Amsterdam kun je terecht wanneer je een interessant, spannend en leerzaam bedrijfsuitje in Amsterdam wilt organiseren. De internationale tentoonstelling ‘Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen’ geeft een zeer levendig en indringend beeld van het pijnlijke verleden. Tot nog geen twee eeuwen geleden werd er een heel scala een gruwelijke strafinstrumenten ingezet om mensen te bestraffen, om duivels kwaad uit te bannen om of een gruwelijk voorbeeld te stellen. In het Torture Museum zijn meer dan 40 verschillende strafinstrumenten uit verschillende delen van Europa te zien, die elk hun eigen verhaal hebben. Zo werd er buiten de stadspoort een galgenveld aangelegd om afschrikking te wekken, werd de inquisitiestoel gebruikt om hekserij uit te bannen en werden de aristocratie bestraft door middel van een onthoofding met een zwaard of bijl. Er zijn tal van strafinstrumenten en stuk voor stuk werden ze voor verschillende doeleinden gebruikt. Met deze weerzinwekkende strafinstrumenten wilden de overheden van toen een gruwelijk voorbeeld stellen en laten zien dat zij het recht hadden om te beschikken over het lichaam en het leven van hun onderdanen. Op bedrijfsuitje in Amsterdam naar het Torture Museum? Dan kun je met eigen ogen komen bekijken hoe deze gruwelijke strafinstrumenten uit de Middeleeuwen er uit zagen en krijg jij aan de hand van historische achtergrondinformatie de waarheid te horen achter het pijnlijke verleden van Europa. Durf jij het aan om als bedrijfsuitje in Amsterdam naar het Torture Museum te komen?

Op bedrijfuitje in Amsterdam?

Ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam? Wil jij een verrassend, origineel én leerzaam bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Reserveer dan een groepsrondleiding door het Torture Museum! Wij bieden scholen, verenigingen of andere groepen de mogelijkheid om kennis te komen maken met het pijnlijke verleden van Europa. Wil jij een bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam en heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over het Torture Museum? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)20 320 6642 of door een mailtje te sturen naar Info@torturemuseum.org en onze medewerkers helpen je graag! Ben jij er klaar voor om tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam het pijnlijke verleden te komen ontdekken?

Contact

Torture Museum
Singel 449
1012 WP Amsterdam

+31 (0)20 320 66 42
Info@torturemuseum.org

Openingstijden

Het Torture Museum is dagelijks geopend vanaf 10.00 tot en met 23.00 uur.

Boek nu